sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Pitsiä ja raitaa

Neuloin sukan varteen Moda 8/2014 lehdestä, malli 33.sestä kuviooSilmukoita loin 48 eli 12s/puikko. Koko n. 38. Lankaa meni n.130g, 3,5 pukoilla. Siis veikka-langan tuhominen jatkuu edelleen. Mietinkin jo eilen että pitäsköön aloittaa joku isompi työ että sitä sais kerralla menemään enemmän. Taitaa keretä tulla juhannuskin ennenkun saan kaikki kulutettua tätä vauhtia...

Mulla on ollut Novitan Pirtelöä oottamassa tekemistä, Teinkin siitä viime keväänä meidän pikku neidille paidan ja toiseksi nuorimman tyttären vauvalle peiton, siitä huolimatta sitä oli tähteenä vielä 700g. Noita edellisiä tehdessä tuskailin kun sitä mukaa valmis työ näytti jo nuhraatuneelle.. Toissa iltana sain aikaseksi värjätä loput langat..


Ostin tekstiilien värjäykseen tarkoitettua väriä kaupasta, vyyhditin lankakerät, vyyhdit sidoin tiukasti etteivät purkaudu koneeseen. Laitoin vyyhdit ja värin pyykkikoneeseen. Pesuohjelman valitsin väriaine paketissa olevan ohjeen mukaan.
Minusta lopputulos ei oo ollenkaan paha vaikka olikin vähän pelko miten lankojen käy...

Viime yönä oli satanut parisenttiä lunta, meidän "pikku hukka" Topi (6kk) oli ihmeissään ulkona, riehui kuin keväinen vasikka ja yritti syödä väliin lunta...ilmeet oli näkemisen arvoiset kun suuhun ei jäänytkään mitään syömistä :) 

Mukavaa viikon alkua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti