tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden 2015 ensimmäinen

Neule; Pakkaspaita tytölle


Lankana Drops Lima. Silmukkamäärä 122/128, pituudet 134 dropsin ohjeesta. Kuviomalli omia sovelluksia pinterestistä löytämästäni sukan varresta ; Miehusta ja hihat neulotaan pyörönä kainaloihin asti. Resorin jälkeen 1.krs ruskeella oikein, 2 krs.ta vihreellä 3n 1 s.nostetaan, 2krs.ta ruskeella oikein. Ylä-osat : 3n 1 oikein, nurjalla toisinpäin. Nelosen puikolla tein vaikka ohjeessa oli 3 puikko.

Lankana oli uusi tuttavuus mutta hyvä neulottava. 

Neiti oli sitä mieltä kuvaa otettaessa ettei vielä kuitenkaan ole kesäkeli...eikö? Eihän pakkastakaan ole kuin -28. Toivottavasti kerrankin sääennustus pitäs paikkansa ja pakkanen lauhtuis. Yksistään koirien lenkitys jää pakosta aika lyhyiksi, kun ovat jo jäässä ennen kuin kunnolla uloskaan päästään.

Arki on alkanut ja sama tahti palannut. Olis tätä rauhallista oloa voinu viettää pitempääkin. Mutta jospa sitä neuleitten voimalla jaksais. Seuraava neule onkin jo suunnitteilla :)

Pakkasen virkistämää viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Heipsan. Onnittelut blogini synttäriarvonnan voitosta, laitatko mulle osoitetietoja tulemaan. Katsa79@gmail.com. Niin pistän lähiaikoina postiin jotain mukavaa :)

    VastaaPoista
  2. Moi. Laitoin sulle postia tulemaan :) Jos nyt mikään etenee meidän seinää pitemmälle noitten sähkö- ja liittymä katkosten takia. Puhelimetkin vähän väliä ilman mykkänä, joka nyt ei ihan pahimmasta päästä ookkaa, eivätpähän rilukata jatkuvasti :))

    VastaaPoista