sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nallea kaksinkertasena

Kukahan kumma meille on kantanut noita nalle-lankoja noin paljon? Joka tapauksessa ne joutavat nyt heräillä lanka jemmasta..

Neuloinpa sitten itellen paidan


Samoilla ohjeilla kuin poijjan paijankin, paitsi tuo on kokoa S ja neuloin yhtenäisenä kainaloon asti. Värejä en suunnitellu paljoakaan etukäteen, tein sitä mukaa kuin hyvältä tuntui. Alkuun näytti että tuosta tulee rumilus mutta eihän tuo nyt taidakkaan olla niin kauhee ettei pystyis koiralenkille päälleen laittamaan. Lankaa sain vähennettyä 800g. Vielä niitä on ainakin yhteen aikuisen paitaan, joten eipähän tartte miettiä mistä neulois, Nallejen on joka tapauksessa pakko vähentyä.

Meillä on pikku riiviö nimeltään Topi. Sen lempi harrastuksiin kuului eteisen tuhoaminen kun jäi hetkeksikään yksin kotiin. Torstaina multa paloi viimenenkin sulake sen kanssa, niin käytiin ostamassa verkkoboksi sille " 9kk syntymäpäivän lahjaksi".
Kylläpä oli surkean näköinen kaveri perjantaina töistä tultuani oottamassa..


Ilme oli sydäntä särkevä ja ajatuksen melkein kuuli...Mitähän pahaa olen tehnyt että tähän jouduin?

Isäntä oli löytänyt Topille oikein kuvaavan kyltinkin 

Mutta nythän tuo käy jo omia aikojaankin nukkumassa tuolla, ovi kun auki meidän kotona ollessa.
Harmi vaan ettei sille voi laittaa mitään makuu alustaa tuonne, herra kun syö kaiken minkä saa irti revittyä. Sitten saahaan pelätä suolitukoksia, joten taitaa olla pienempi paha olla ilman alustaa ne lyhyet hetket jotka joutuu olemaan " vankilassa ".

Mukavia hetkiä kaikille :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti