maanantai 10. elokuuta 2015

Nämä minun neulomukset ei paljoo

vaihdu, pitsi ja palmikkosukat tällä kertaa


malli on vanhasta novita lehdestä, vuodelta -94. Edessä oleva palmikkoraita olis jatkunut myös jalkaterään, mutta jätin sen siihen tekemättä, koska minusta se tuntui jotenkin painavan kengässä. Nalle-lankaa meni vähän yli 100g, 3, puikoilla.

Harmittaa nuo uudet Novita lehdet. Ohjeet ja mallit ovat menneet minusta vähän oudoiksi. Oonkin sitä jo pohtinut, että miksi tilata uusia, kun saa kuitenkin aina vanhoilla ohjeilla tehä? Siksipä viime viikolla liityin knitting room kerhoon. Saas nähä minkälainen kerho sitten on. Lankoja sieltä ainakin voi tilata. Sorruinkin yhteen pieneen malliin ja tilasin sen lankoineen.

Samaten olen pohtinut meijän pihaa... Tekis mieli laittaa vaan angervo penkkejä, niitäkin kun on niin monenlaisia ja värisiä. Ne olen vuosien aikana huomanna viihtyvän meijän pihassa, jopa kukalle asti.


Mukavan lämpöistä elokuuta kaikille :)

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti :) Eiköhän niillä hiihä paremman puutteessa :))

   Poista
 2. Kävinkin jo Novitan Neulomossa ihastelemassa sun sukkia. Kauniit on ja niin ihanasti kuvattuna. Saatko Knittinroomilta kivoja lankoja liittymislahjaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi susanna :) Liittymislahjana tuli pipon ja sormikkaitten ohje ja sportsragg lankaa niihin. Voihan siinä käydä ettei noista langoista tule tehtyä pipoo eikä sormikkaita. Mukavan pehmoista tuo lanka ainakin on. Lämpöistä viikkoa sulle :)

   Poista
 3. Kävinkin jo Novitan Neulomossa ihastelemassa sun sukkia. Kauniit on ja niin ihanasti kuvattuna. Saatko Knittinroomilta kivoja lankoja liittymislahjaksi?

  VastaaPoista