maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hiillossukat


näin kevään lämmetessä. Lankoina on Jussi ja veikka, jota meni 170g, 3,5 puikoilla. Jalkapohjan tein vahvistettuna, toiveissa olis että kestäsivät vähän pitempään isännän jalassa.

Siiri neiti oli eräänä päivänä myös lähössä 


kouluun. Minttu teki läksyjään koulusta tultuaan, niin Siiri kipitti repun päälle nukkumaan :)

Kevät tulee räntäsateista huolimatta kuin salaa. Masentaa vaan kahtoo pensaita ja puita kun myyrät on syöny melkein kaikki. Kukkapenkki on vielä lumen alla, etten tiedä millasta mellastusta siinä on pidetty. Pahoin pelkään että hyvin on kelvannu!

Eilen oltiin Rompepäivillä " töissä". Oli paljon väkeä liikkeellä. Muutama käsitöitten myyjäkin oli paikalla. Kauniita töitä oli tarjolla...Toivottavasti heillä kauppa kävi etteivät turhaan ole matkaansa tehneet. Suurin osa kävijöistä tuli varmaan kahtomaan huutokauppaa, kun siinä oli vetäjänä ite keisari.

Sinivuokon sinistä viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Sukat näyttää tosi hyvältä! Siiri on kai arvellu, että saa pitää Mintun itellään kun asettuu kouluunlähön esteeksi repun päälle. Voi toista!!! Kyllä se harmittaa kun myyrät myllistävät kaiken eteensä sattuvan. Meillä on näkyny tänä keväänä vain muutama multakasa mutta joskus on ollu piha ihan kuin pommituksen jäleltä, se ei isommin naurata. Ne rompepäivät on varmaan hauskoja tapahtumia, tavaraa laidasta laitaan, kiva olis katella mitä kaikkee oliskaan tarjolla. Aurinkoisia päiviä Sinulle ja porukallesi!

    VastaaPoista
  2. Moi ievastiina :) Sukissa jo eka reikä!! oli saanu tarttumaan johonkin kiinni ja repässy, reikähän siihen sitten tuli. Nyt suap olla sukkien teko!! Osaahan se Siiri olla suloinenkin, vaikka ei tuolla lenkillä aina uskois :) Kyllä kannattaa joskus käydä romupäivillä jos mahollista. Onhan siellä vaikka mitä kateltavaa ja ostettavaa. Näkyillään taas :)

    VastaaPoista