lauantai 2. toukokuuta 2015

Joskohan paitaa välillä

Mulla on ollu viime keväisiä Puro Batik lankoja, jotka ovat olleet jo pitemmän aikaa vailla päästä puikoille. En vaan oo oikein keksinyt mitä niistä tekis kun sini sävystä oli 300g ja keltasta vajaa 200g. Siis mitään isompaa niistä ei saa. Sitten aloin neulomaan niistä sillä periaatteella että jos riitä niin ei sitten.. Kuitenkin se riitti hyvinkin


Neitokaisen paitaan. Ohje jota sovelsin on Dropsin Captain Jack, koot 122/128 ja 134/140. Lankaa ei sitten kulunut kuin 370g, nelosen puikoilla. Valepalmikko on siitä hyvä kuviomalli että sitä voi käyttää melkein mihin vaan..
Vielä jäi reilu 100g lankaa, mitähän siitä värkkäis että sais senkin pois kuleksimasta ?

Meijänkin pihasta Mintun takana oleva pihan puoli alkaa olla sulanut lumesta. Toinen puoli on vieläkin lumen peitossa. Torstai aamuna tosin näytti jo pahalta 


kun lähettiin koirien kanssa aamulenkille. Kuva on melkein samasta kohtaa otettu kun ylempikin. Noh, huomiseksihan se onkin lupaillu taas lisää räntää....satas nyt koko loppuvuuen eestäkin.

Leskenlehden keltaista toukokuuta kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Pakko hehkuttaa täälläkin vielä, että tuo paita on niin sievä. Tosi hyvät värit. Ja sievä on paidan omistajakin, pirtsakan näkönen tyttö! Oot sinä niin ahkera puikkohirmu, että tämmösiä heikompia oikein huimaa. Minä en oo saanu tänään(kään) mitään aikaseksi, multaa ja muurahaismyrkkyä kävin ostamassa tuolta toiselta puolelta kaupunkia ja siinäpä kaikki, en edes taimiin sortunu tällä kertaa. Toivotaan, ettei enää satais räntää!

    VastaaPoista
  2. Kiitti ievastiina :) Paidasta tuli mieluinen. Piti saaha heti uuvistaa sitä kun käytiin mummon luona Iisalmessa. Ei kuulema oon liian lälly vaikka onkin palmikoita siinä. Onhan se neiti aikamoinen tärinä täti :) Tämä päivä on menny vähän ite eestään, mutta menköön nyt. Melkein jo sorruin kaupungissa pikku ruusuihin, oli ihanan näköisiä, mutta onneksi en sortunu..antaahan ilman lämmetä vähän. Pahasti näyttää että yöllä sataa valkoista, nyt jo nollassa ja vettä sataa. Kivaa sunnuntaita sulle :)

    VastaaPoista