sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kevätretkellä Kärkkäisellä

Olen jo pitempään haaveillu sinne pääsemisestä. Eilen haave sitten toteutui. Kun sinne asti menee, pitihän sieltä vähän uhrautua lankojakin ostamaan..


Dropsin light cottonia, vihreenä ja vaaleaa lilaan 600g. En malttanu olla illalla aloittamatta lilan värisestä jotain pientä. Myöskin Dropsin Lima punasta 200g ja vihreetä 400g. Ostelin muitakin tuliaisia kotiväelle mutta niistä ei oo kuvia, paitsi mummon pojan podista


jota en voinu vastustaa. Prismasta löysin tuollaisen kukkakirjan ja perennakirjan. Perennakirja jäikin jo kotimatkalla Nivalassa pois kyydistä kun pysähyttiin siinä kahvilla..

Tosi mukava päivä, kun sai rauhassa katella mitä halus eikä kukaan ollu mitään vailla. Oltiin nimittäin veljen vaimon kanssa kahestaan liikkeellä :) Kiitos hänelle mukavasta päivästä!!

Nyt jos lähis kevät lannosta levittelemään kukkapenkkiin ja pensaille. Ei varmaan sada kahteen seuraavaan viikkoon kun sen erehyn tekemään.

Kevään vihreää viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Voi ku kiva kuulla että oli mukava reissu! Ihania ostoksia oot tehny! Tuo pikkusen body on niin sulonen, että vaikka ei ois pikkusiakaan niin sen vois ostaa! Kirjan kansi näyttää lupaavalta... Mie voin tuupata pikkusen pilvenriekaleita sinne teille päin niin saapi lannoitteet vettä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos pilvistä, täällä sataa jo. On mulla joku vanha puutarhakirja jo ennestäänkin mutta tuossa oli kukat vähän helpommin luettavissa. Entinen on vähän sekava.

    VastaaPoista