maanantai 11. toukokuuta 2015

Virkkausta lankojen lopuista

Mulla jäi paitojen teon jälkeen vielä vähän PuroBatikkia tähteeksi. Ohjetta etsiessä keksin että jos niistä virkkais jotain kun mitään isompaa niistä ei kuitenkaan saa aikaseksi.. Joten virkkailin siitä


tälläisiä pieniä "liinoja" vaikka kahvimukin alusiksi, kun meijän pöydällä on turhaa yrittää isompia liinoja pitää. Malli on patalappuja kirjasta, jota sovelsin pikkuisen. 3.5 kokoisella koukulla väkersin. 
Tuo virkkaus on minusta aina ollu jotenkin hijasta väkertämistä, enkä aio ainakaan tässä vaiheessa mielipidettäni muuttaa. Tykkään enemmän neulomisesta :)

Siitä "puheen" ollen, taidankin jonkun pienen neule-ohjeen katella seuraavaksi ;)

Käkösen kukuntaa kaikkien aamuihin :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun sieviä lappusia, mukien alusena toimivatkin varsin hyvin. En minäkään ole virkkausihmisiä, riitti pitkäksi aikaa kun ne pöytätabletit väkersin. Eikä oikein tällä hetkellä neulominenkaan maita, polttelee nuo ulkohommat enemmän, jos vaikka huomenissa pääsis niihin käsiksi ihan kunnolla. Tänään sentään sain karviaispuskat ja omenapuut lannoitettua - voin siis sanoa että ne hommat on sentään vähän aluillaan....

    VastaaPoista
  2. Moi ievastiina :) Nuo on just sopivan kokosia meijän pöydälle. Iso liina roikkuu millon milläkin kantilla, suorassa ei ainakaan oo ja jonkun pitsiliinan siihen laitan, sen aina joku ottaa pois ettei likaannu, joten olkoon muuten ilman liinaa, mukin alla olis kuitenkin mukava olla jotain. Kaipa se olis käytävä kevätlannosta ostamassa marjapensaille ja perannapenkkiin.Nythän tuo olis hyvä sitä levitellä kun sataa, niin ainakin sulas eikä jäis vaan maanpinnalle.

    VastaaPoista