lauantai 27. kesäkuuta 2015

Lumipalloja

kesäkuussa, mutta onneksi vaan pensaassa


Lumipalloheisi ei oo iso, mutta siinä on palloja siitäkin edestä. Se vaan harmittaa, että mitähän varten oon joskus istuttanu sen perennapenkkiin.

Jotkut muutkin kukat availevat pikku hiljaa kukintojaan. 

Kuten keltainen päivänlilja ja iiris. 


Vuorikaunokki on kukkinu juhannuksesta. Sen vaan viikolla ollut rankkasade pieksi hajalleen. Olis pitäny tukea sitä jo aiemmin.


Kurjenmiekat ovat tänä kesänä yllättänyt kukillaan " itkumuurilla"


 ja vanhan kaivon ympärillä


Huomenna vietetään tärkeitä "ravintolan" avajaisia ja sinne isäntä nikkaroi 


possun. Ja eihän "ravintola" voi olla ilman kylttiä


Torilta ostin päivällä kalastajalle oikean mitan 


Tällä mitattuna saa aina isoja ahvenia :)

Nautitaan kesästä, itikoista ja sateen ropinasta
2 kommenttia:

  1. Sulla on komeasti kukassaan oleva piha, lumipalloheisi on aivan mahtava! Mulla ei yhteen aikaan elämästä ehtiny mikään puska juurtua kunnolla paikalleen kun aina vähän aikaa uuteen paikkaan istuttamisen jälkeen se näytti olevan edelleenkin väärässä paikassa ja taas mentiin... joten on joutunu itekin pohtimaan moneen kertaan miks mikäkin kasvaa siinä missä yleensä kasvaa. Nyt ei enää jaksa myllätä vaikka ois tarpeenkin... Vaan tuolla mitalla kun kalamies ottaa silmien välin mitan saaliistaan niin ei tarvi pieniä kaloja kotiin kantaa.. Ja Possu on aivan ihana! Iloisia ravintolan avajaisia!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitti ievastiina :) Eipä ne ennen tälläkään tontilla puskat aina kerenny juurtua, ku olivat jo toisella puolen pihhoo. Nyt saavat olla ihan rauhassa. Ravintolan avajaiset meni niin rauhallisesti kun viis vuotiaalta ravintolan pitäjältä voi oottaa. Pääasia kun on kivaa ja paljon vieraita! Tuo mitta oli niin hyvä mitta että se oli ostettava. Sen kokonaisuus pituus on 25cm, mutta mitta asteikko 1m. Minäpä kerron nikkarille kehut. Toivottavasti lämpöisempiä päiviä sinne :)

    VastaaPoista