sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Votteboka kirjasta

kintaat. Meijän neiti ihastui näihin kintaisiin, kun selaili tuota ihanuus kirjaa..


Lankoina Dropsin Lima ja Ulrika, joita meni 60g:n edestä 3,5 puikoilla. Luulin ja pelkäsin noitten olevan sille liian isot, kun ohje / silmukkamäärät olivat ohuemmalle langalle. Onneksi pelko olikin turha, kintaista itsestään tuli just sopivat, mutta peukalot olisi saanu olla hieman pitemmät. Ei kuulema haittaa, ovat kuulema muuten just semmoset kun hän oli halunnut.

Harmillisesti Novitan blogien olemassa olosta ei oo varmaa tietoa kuinka pitkään ne saavat olla olemassa tai muutenkaan mitä vanhalle sivustolle tapahtuu. Sieltä on saanut monta hyvää vinkkiä tai neuvoa. Jospa se toimisi vaikka uuden sivuston kautta, sekin olis parempi kuin ei mitään.

Joulukin on jo aikas liki. Meiltä puuttuu enää kuusi. Enpä oliskaan uskonut vielä kuun alussa että saahaan kaikki valmiiksi ennen aattoa, oli niin paljon tekemätöntä...siis kaikki.

Kili kellojen kilinää kaikille :)


1 kommentti:

  1. Voi ku ihanat lapaset! Minäkin oon tuosta kirjasta innoissani, täynnä toinen toistaan ihanampia ohjeita! Sulla on joulunaluspuuhat hyvällä mallilla, mulla vielä alkutekijöissään. Mutta jouluunhan on vielä aikaa....
    Minua risoo koko Novitan touhu, tiennevätkö itekään mitä ovat tekemässä....
    Mukavaa jouluviikkoa Siulle!

    VastaaPoista