sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Ei tee tämäkään

vuosi poikkeusta viime vuoteen.


Vuoden ekana neuletyönä jälleen paita. Alkuperäinen ohje oli nalle langalle, mutta olipahan semmosta neulottavaa että vaihdoin sen veikkaan. Silmukka määrät ja koko on novitan 4/99 lehdestä. 130cm:n, 4 puikoilla meni n.350g lankaa. Myöskin traktorin väri vaihtui punaisesta tumman siniseen. Toiveena tosin oli musta, mutta tein sen sinisellä.

Joululahjaksi sain asiakkailta vaikka mitä ihanaa, mutta tämä yllätti kukinnallaan!


Amaryllis jossa kummassakin kukkavanassa on viisi kukkaa. Minusta aikas mahtavan näköinen!!
Olen pitänyt sitä kammarin puolella, että viileämmässä kukat kestäis mahollisimman pitkään. Kuinkahan saisin sipulin menemään ens talveen ja jos saisin sen vielä sitten uudestaan kukkimaan??

Pakkasen piristämää uutta vuotta kaikille :)


4 kommenttia:

 1. WAU! Onpas todella komea amaryllis, ihanat isot kukat ja niitäon paljon. Samaa oon miettiny miten sen sipulin sais menemään seuraavaan vuoteen kunnialla, pitää kai kysyä herra-googlelta... Hieno on myös tuo paita ja varmaan parempi vaihtoehto mustalle langalle on tuo sininen. Kylymää on, käytiin just juniorin luona niin jo sillä matkalla kerkes vilu tarttumaan.- On se uskottava jotta talvi siitä tuli. Nopeesti meni tämä pyhäruljaami, tuntuu kuin joulusta ois jo ikuisuus aikaa... Mukavaa sunnuntai-iltaa siulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ☺. Pyhät ja vapaat meni ihan liian joutuin! Täällä jo -16 pakkasta ja tuulee että saa tosiaan pipostaan kiinni pitää. Onneksi on tullu sen verran luettua että on onneksi sisätyö 😉. Kivaa alkavaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 3. Niin meilläkin amaryllikset kukkii, neuleet suihkii ja pakkasta piisaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailusta Kälykäs. Minun amarylliksen kukka on nii painava että varsi ei kestäny vaan kääntyi kylki asentoon. Pakkasta on nyt -24,2 siis kaks kymmentä astetta mulle liikaa.

  VastaaPoista