tiistai 5. tammikuuta 2016

Aika on nyt menny

jossain ihan muussa kuin neuleissa. Nimittäin Minttu sai joululahjaksi junaradan ja siihen lisä kiskoja. Radasta tuli melkein 2m pitkä ja eikä sitä voi pitää lattiallakaan, joten sillehän piti sitten rakennella pöytä.

Eikähän pelkkä rata ole minkäänlainen jos siihen ei tee kaupunkia. Mintullahan rakennelmia riittää yhteen kaupunkiin, eikä kaikki edes sopineet tuohon vaikka pöydän koko on 2m * 1m20cm.

Toisaalta näillä pakkasilla on ihan kiva vaikka rakennella lego kaupunkia, kunhan ei tartte olla tuolla -25 asteen pakkasessa.

Raikkaita pakkaspäiviä kaikille :)

6 kommenttia:

 1. WAU! Onpa kerrakseen legoja - tosin niitä tarvii aina lisää..... Mie oon toivonu että tää pakkanen kestäis vähän pidempään ja routis maan kunnolla niin häipyis varmaan myyrätkin tuota tuonnemmaksi. Ja eiku loppiaisen viettoon niin saapi täänkin joulun loppuun taputelluksi!

  VastaaPoista
 2. Neitillä legoja piisaa, jäi vielä kaks laatikkoo oottamaan uusia rakennus kohteita. Kyllähän vähän pakkasta vois olla, mutta nämä 3 alkavat luvut on jo liikaa.

  VastaaPoista
 3. Jatkettiin vielä minun blogissani juttua painoasioista. Kirsi keksi, että pyydä omasta terveyskeskuksestasi aika ravitsemusterapeutille.

  VastaaPoista
 4. Jatkettiin vielä minun blogissani juttua painoasioista. Kirsi keksi, että pyydä omasta terveyskeskuksestasi aika ravitsemusterapeutille.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vihjeestä. Käväsin sinun blogissa. Ihanan värikkäitä virkkuustöitä olette tehneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kysy vielä omasta tk: sta aikaa ravitsemusterapeutille.

   Poista