sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Paidalla jatkuu

Sainpas vihdoin valmiiksi, vaikka epätoivon siemen alkoikin kasvaa tämän kanssa.Lankana nalle, malli novitan talvi 2007 lehestä muunneltuna. 3,5 puikoilla  lankaa sain uppoomaan 300g.

Seuraavaksi puikoille ei lähe ainakaan paita, sen lupasin itellen tänään kun tuota viimestelin. Nyt kun ei oo enää paukku pakkasiakaan, vois malttaa olla ulkonakin illalla. Päivätkin ovat jo mukavasti jatkuneet, nyt on jo lähemmäs puol viittä valosaa. Tuommosten pakkasten jälkeen lumisadekkin tuntuu juhlalta :).

Keväisiä päiviä kaikille ja kiitos vierailijoille. Olis tosi kiva juttu jos jaksaisitte kirjottaa jotain :)

5 kommenttia:

 1. Tässä novitan sivuja yritin saada auki, jotta pääsisin villapuseroprojektiin. Mutta eivät aukene. Itse tein aikanaan hevospuseron keskimmäiselle lapsellemme, taitaa vieläkin olla tallessa. Nyt on innostus iskenyt kirjoneuleisiin uudestaan, vaikka muuhun ei sitä tehdessä voi keskittyä. Tähtilapasia olen väkertänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi vaan. Novitan sivut taitavat temputa enempi ja vähempi. Yhtenä päivänä yritin sieltä yhtä ohjetta tulostaa, nii tulosti aina väärän sivun. Kirjoneuleet ovat kivoja tehä, mutta oman rauhansa vaatii. Illalla alotin kans kirjoneule lapaset, saas nähä onnistuuko tuolla ohjeella.

   Poista
 2. Tervehdys! Onpas mahtavan hieno heppapaita! Oot sinä tekijä noitten kuviopaitojen kanssa! Jäis minulta tekemättä!!!! Ihanaa on kun pakkanen helpotti - enää -3,5 - tuntuu kun ois suojasää. Lumisateita kai tämä sitten tietää... Mukavaa sunnuntai-iltaa siulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se hevonen osais puhua, sillä olis paljon kerrottavaa ;). Et kai sinä vuan höpötä, jos niin mahtavia kintaita ja sukkia teet, nii kyllä onnistuu paitakii. Ihanan kun ei oo pakkasta! Huomiseksi on kylläkin luvattu kunnon myräkkää. Taijetaan taas päästä nauttimaan pätkä sähköstä. Lepposaa viikkoa sinne :)

   Poista
  2. no heh heh!! kyllähän mie paijasta seleviydyn mutta se HEVONEN - intarsiana vai miten sen teitkään niin hieno se on, kävin ihan isommalta näytöltä syyneemässä.....

   Poista