lauantai 2. huhtikuuta 2016

Viime sunnuntaina

Purin koko lanka jemman makuuhuoneen lattialle. Kauhukseni huomasin että sinnehän on kertynyt vaikka mitä ja vaikka kuinka paljon. Nyt ei passaa ostaa yhtään kerää ennen kuin entisiä oon saanu hävitettyä johonkin. Mihin? Se onkin sitten eri juttu!

Vähän yli 150g sain upotettua vävyn sukkiin


Lanka on veikka raitaa. Malli on omia sovelluksia Novitan talvi 2005 mallista. Tuota saman tapaista mallia oli syksyllä esitelty paikallislehdessä Keitele sukkana.

Langassa olevat raidat ihmetytti. Nilkkaan asti raidat menevät samallalailla, mutta sitten kantapäässä ne hyppäävätkin kummasti. En kuitenkaan ruennu niitä täsmimään kohalleen, luotan että sukat vävylle kelpaa.

Tänään piti olla aurinkoinen sää..no eipä ole. Lisää sataa lunta, entisetkään ei oo pahemmin sulaneet


vaan vielä on paksulti joka puolella. Vaikka on jotenkin talvinen päivä, mustarastas lauloi aamulla keväisesti.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Moi! Onhan tuota lunta vielä melkosesti teijänkin korkeuvella, meillä on sulanu viikon aikan aika paljon, mutta on sitä vielä niin jotta harakat suapi hyppiä hangella. Minä en edes uskalla levitellä lankojani, sitä jämää ja nyttyä on sikäli paljon. Ei vain lähe tuo neulominen, Jonskulle tosin neuloin tällä viikolla kolmet lapaset, mutta ne nyt neuloo vaikka unissaankin eikä niihin mene lankaa kuin pien pätkä. On nämä harrastukset nyt vähän sekalutta eikä oikein mikään edisty..... Mutta linnut laulaa ja aurinko paistaa aina silloin tällöin - risukasaankin....

    VastaaPoista
  2. Meillä on lunta vaikka hiihtokisoihin. Harakoitakin riekkuu sen verran että sais piettyä vaikka ampumahiihdot. Onpa vaan sen verran hyvä ilma että nyt pitäs olla ulkona, eikä käkkiä nurkissa sisällä. Omassa pihassa ei vaan paljoo pysty mittään vielä tekemään, ja koirienkaan kanssa ei tuolla rapasella tiellä käy kun sen pakollisen. Kivaa viikkoa sinne :)

    VastaaPoista