sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pitkänperjantain kintaat

Olipa sen verran aikaa pitkänä perjantaina että sain tehtyä kintaat


ulrikasta. Kämmenselän puolella on kahen kerroksen helmineuletta. Lankaa meni n.65g, 3,5 puikoilla.

Alunperin oli tarkotus tehä VotteBoka kirjasta kuviolapaset, mutta väri yhistelmä ei passanu, niin purinpa ne ja tein vaan yksi väriset.
Siihenpä onkin jäänyt pyhien kästyöt, vaikka suunnittelin tekeväni muutakin. Mahatauti, tuo ihanuus, iski täydellä teholla. Eilinen päivä meni nukkumiseen. Eikä tunnu tämäkään päivä paljon paremmalta, mutta jo vähän pää pitää pystyssä.

Tänä aamuna koiria ulkona käyttäessä, kuulin tälle keväälle ensi kerran joutsenen huudon. Kevät on tullut !

Joutsenen valkoista pyhää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Tervehys!Hyvä että elämä alkaa taas voittaa! On se mahatauti sen verran kurja kaveri jottei kellennii toivois! Lämpösen näköset kintaat oot neulonu ja nopeella aikataululla. Minä kaivoin kaapin kätköistä vanhan, tosi vanhan joululiinan aloituksen ja sitä oon tään päivää ristipistoillu - jos ens jouluks joutuis tai sitten joskus.... ei tuolla niin kiirusta oo kun parikymmentä vuotta on kaapin nurkissa pyöriny keskentekosena..... Ja uusimmat matonkudevyyhdet kastelin että kutistuvat oikeaan kokoonsa.... tiiä sitten millon saan kudotuksi mutta onpahan valmiina...Joutsenten ja lokkien meteli on välillä sanoin kuvaamattoman kova,mutta kevättähän se on - siis ihanaa kevättä!!!!

    VastaaPoista
  2. Hengissä ollaan. Nyt alkaa vasta ruoka kunnolla maistua.
    Minä yritän epätoivoisesti päästä erilleen noista langoista. Eilen oli meilläkii mustarastas. On sillä vaan nätti laulu rastaaksi.

    VastaaPoista