maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kirjoneuletta väliin

Tilasin margaretasta langat ja ohjeen..


Lankana Ulrika, joka on tosi pehmeän tuntuista ja hyvää neulottavaa. Ohje oli yllättävän helppo, vaikka aluksi tuntuikin että taitaa mennä tämä kevät tuohon. Hiha kavennukset oli myös erilaiset kuin esim. novitan ohjeissa, mutta hihat asettui hyvin paikoilleen.
Lankaa meni n. 650g, 4 puikoilla ja L koolla.

Eilen käytiin koirien kanssa sunnuntai aamu kävelyllä hankiaisilla. Siiri taitaa katella, että josko lampi olis sen verran sulanut että vois pojat pistää avantoon..


Olipa kerrankin mukava lenkkeillä kun ei tarttenu koko ajan kytätä mitä Tahvo napostelee. Pikku herra kun on erikoistunut keräilemään tien varresta mitä ihmeellisempiä asioita suuhunsa. Niitä saa sitten sieltä kaivella pois, itehän niitä ei voi tiputtaa vaikka kuinka komentas.
Toivottavasti ilmat vaan pysyis pääsiäisen yli tämmösenä, olis monta päivää aikaa vaikka ulkoilla hangilla ja nauttia keväästä.

Mämmin makuista pääsiäistä kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Heipä hei! Kertakaikkisen kaunis paita! Ja todella hienot hankiaiset, niistä ei joka kevät pääsekään nauttimaan. Kauniita päiviä sinnekin!!

    VastaaPoista
  2. Moi ja kiitos. Ihana kun aurinko paistaa, mutta kylläpä pöly näkyy kivasti. Mistähän löytäs siivoojan? :) Nyt kun pääsi kerrankin ajoissa kotiin, pitänee tarttua omaan imuriin ja siivota.

    VastaaPoista