sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Junasukkaa ja lunta...

Kukahan meille kantaa noita lankakerien jämiä, niitä kun alkaa olla vähän siellä ja täällä?
Niille pitäs keksiä jotain järkevää tekemistä, etteivät pyöris koko ajan silmissä, mutta mitä siinäpä onkin pulmaa kerrakseen.

Nyt on ainakin kaksi kerän loppua vähempänä


Eilen sain tehtyä kahet pienet junasukat. Isommat ovat nallesta ja pienet woolista. Nallee meni peräti 50g ja woolia ruhtinaaliset 30g. Eipä siinä paljoo jämät vähentyneet.
Nalle sukat menee mummun pienemmälle poijalle. Toiset saa jäädä vielä oottamaan, mutta eiköhän aika niillekkin käyttäjän löydä :)

Tosi asia on, että minun pitäs saaha noita kerien loppuja johonkin järkevään laitettua. Ajatus ei vaan sano mihinkä ??

Vielä pitää oottaa jonkun aikaa, ennen kuin pääsee kusiaisten kanssa kilpasille


kasvihuoneeseen. Lumi on tehnyt sille irokeesin :)


Samaten ruukku on saanu hatun päähänsä. Kyllä luonnossa on monta hienoa asiaa, jotka ei onnistus jos ite yrittäs tehä.

Valkoista sunnuntaita kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Moi! Komea irokeesi onkin! Meilläkin on nyt lunta melkolailla riittävästi, kuluneella viikolla satoi joka päivä vähintäänkin sen 5 cm/päivä, joten en suuremmin itkeskele lumisateen perään tässä vaiheessa......Käsitöitä en oo juurkaan saanu aikaan koko viikolla, ihan on aika menny yskiessä - hitto mikä köhä, ei meinaa lähtee pois vaikka mitä tekis. Vaan kusiaiset on löytäny jo meille tiensä, niitä kulkee jonossa seinävierustoilla. Pitää kai rakentaa niille jonkinlainen pönkkiansa niinkun Peppi Pitkätossu aikanaan.... Kevättä kohti!!!

    VastaaPoista
  2. Tere. Ihanan keväinen päivä, silmiä häikäsee kun on noin kirkasta ja puhasta lunta. Sainhan minäkii nuhan vaikka pitkään pääsin sitä karkuun. Olo on kuin junan alle jääneellä. Ei kule ajastus, joten seuraavaan kertaan.

    VastaaPoista