tiistai 23. helmikuuta 2016

Oi tätä onnen päivää :)

Kumpikin on hyvillään, Minttu siitä kun paita on vihdoin valmis ja minä siitä kun paita on valmis :)


Dropsin Limasta, joka on muuten tosi hyvä neulottava. Minttukin tykkää siitä kun se ei kutita. Koko ja malli on novitan 4/99 ja kuvio novitan syksy 2010 lehistä.
140 cm koolla ja 4 puikoilla meni 450g lankaa.

Lunta on sadellut viime aikoina tarpeeksi ja koko ajan tulee lisää. Onneksi päivät ovat muuttuneet keväisemmiksi. Toisaalta ollaanhan sitä jo helmikuun lopulla. Josta johtuen pitäs varmaan rueta suunnittelemaan mitä tuonne pihalle ens kesänä tekis. Mulla oli haaveena syksyllä sitä jotenkin uudistaa. Saas nyt nähä uudistaako siellä muut kuin jänikset. Ne onkin jo aloittanut kevätleikkaukset, joten siitä ei ainakaan tartte hättäilä.

Keväisiä talitintin lauluja kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Moi! Onpa hieno paita! Onko sulla moottoroidut puikot kun pistelit tulemaan noin pikavauhtia? Vai vahtasko Minttu vierellä kirittämässä. Joka tapauksessa sulla syntyy noita paitoja ihan hurjaa vauhtia, vähäsen iskee kateuden poikanen tämmöseen joka ei saa aikaan mitään, yskii vaan keuhkojaan pihalle.... Linnunlaulua sullekin!!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Joo, puikkojen päissä on semmoset pikku moottorit, ne vaan toimii vähän pätkien. Huomasin ( taas kerran) että kun teen Mintulle jotain, ei varmaan kysele liikoja eikä oo mittään vailla :) Mintenkä nii et saa mittään aikaseks? Jos minun pitäs alkaa kehrätä että saisin neulottua, olis sama pistää puikot uuniin. Nytkin oottelen postista lisää lankaa ( vähä on päässy vajumaan kätköt ), että pääsen seuraavan tekeleen kimppuun. Niitä ootellessa on tekeillä jotain tosi pientä.

  VastaaPoista
 3. Kiva neule,nyt kun minäkin lukeudun mummoihin,olen päässyt jo tekemään sukat ja paidan vaaville :9

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon mummolle :) Pienille on siitä mukava tehä kun ne valmistuu joutuin.

  VastaaPoista