tiistai 9. helmikuuta 2016

Linnunpönttöö ja villasukkaa


Alotin yhdet sukat lilasta langasta....ei hyvä, purin pois. Alotinpa toiset sukat lilasta langasta.... ei hyvä, purin pois. Sittenpä kuulin vinkin Ievastiinalta, luonnon valkoisesta. Alotinpa sitten sillä....jeee, sitä ei tarvinnakaan purkaa!

Eli luonnon valkoisesta veikasta


polveen ylettyvät sukat. Malli novitan syksy 2011 lehestä, jota vähän soveltelin. Jätin takaa tuon pitsikuvion pois, mutta tein sivuille


valepalmikot ja siirsin kavennukset taakse. 3,5 puikoilla lankaa meni vähän vajaa 200g.
Jännästi valo muuttaa sukkien väriä. Ulkona olis ollu ihan paras ottaa kuvat, mutta eipä tuonne vesisateeseen huvita lähtee kuvailemaan.

Sunnuntaina sain isännältä lahjuksia. Paksun Aku Ankka kirjan ja


linnunpöntön :)

Sateen ropinaa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Moi! IHANAT SUKAT!!! Se l-valkonen on kyllä ihan eri sarjaa kun moni värjätty.... Onnittelut vielä näin jälkikäteen! Mukavat lahjukset oot saanu, tuo pönttö on hauska vekotin. Sulla on näppärä siippa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehys. Jos mitään muuta hyötyä ei oo noista lauhoista ilmoista, nii puuhamajassa voi jo vähän nikkaroida..siis Jari en minä.

   Poista
 2. Harmaata päivää, mutta kyllä mieli virkistyy, kun käy kurkkaamassa mitä olette puuhaileet. Isännälle olen puutyöt esitellyt ja ihastelua on saaneet aikaan. Minä aloitin kevät puuhat eli mattojen pesun, kun tuo ulkoilu ei nappaa :)

  VastaaPoista
 3. Kiva jos iloa tuottaa :) Ja kiitos kerron Jarille kehut. Meilläkii olis aika hyvä kasa likaisia mattoja, mutta taitavat jäädä kesäksi pesua oottamaan. Ulkoilu ei todellakaan nappaa, mutta vois vaikka neuloo vähäsen :)

  VastaaPoista