torstai 7. heinäkuuta 2016

Melkein kuukausi on menny

viime käynnistä täällä. Siinä meni juhannuskin kuin varkain ja ollaan menossa jo syksyä kohti kovaa kyytiä. Ilmat on ainakin ollu aikas syksyisissä lämpötiloissa.

Mutta ei nii pahaa, ettei jotain hyvääkin. Olen voinu pitää tämän viikon oikeesti lomaa ja neuloa. Vihdoin ja viimein sain paidan valmiiksi..


Lankana nalle, ohje muunneltuna Novita 4/2000 / 80. Koolla M ja 3-3,5 puikoilla.
Onneks tuolla oli määrä valmistua vasta syksyksi, joten en oo vielä myöhässä ollenkaan. On vaan aikas onnetonta neuloo tuosta nykyisestä nallesta. Harmittaa kun ennen niin hyvä lanka on menny huononpaan suuntaan.

Seuraavaksi onkin miettiminen mitä sitä sitten tekis...

Meillä on pihassa melkein joka iltainen vieras. Pahoin pelkään ettei angervot kerkiä kukalle, tämä vieras voi rokottaa niitä.Tahvoo ei paljoo puput häirihe, telkasta tulee urheilua...


Ja kun se on nii uuvuttavaa kahtoo, nii ainahan voi ottaa nököset :)Mansikanmakuista kesää kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen pusero. Yleensä nuo -80 luvun ohjeiden puserot ovat leveämpiä kuin tällä hetkellä ohjeissa! Tuo näyttää ihan hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Pelkäsin että siitä tulee liiankin leveä, mutta onneksi ei. Minusta nuo peruspaitojen ohjeet ovat ihan parhaita, niitä voi jokainen muokata mielensä mukaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Voi Tahvo! Meillä on niin samat huvit - urheilun kahtominen ja nukahtelu!!! Minä vaan en mahu tuommoselle pienelle alustalle, sohvaan sentään hädin tuskin.

  VastaaPoista
 4. Tahvolla on taito käpertyä millon minnekkin, yleensä tuohon rahille. Sohvaankin menis tosi mielellään, mutta sinne ei oo asiaa sillä..mitä nyt joskus vähän salaa :)

  VastaaPoista