maanantai 29. elokuuta 2016

Tekishän sitä

kun sais laiskuudeltaan vallan.

En tiedä mihin minun aika nykyään hupenee, varmaan sinne mustaan aukkoon. Käsityöt melekein nollassa ja muutenkin tuntuun etten saa enää mitään aikaseksi.

Jotain pientä kuitenkin onneksi tuli tehtyä..


Sukat naisten koolla. Lankana sporsträgg.


Novitan aalto langasta Eetulle paita. Silmukka/ koko 130cm Novitan 4/99 lehdestä. Kuvio malli omia sovelluksia. Lanka on tosi hyvää neuloa ja tulee pehmoinen neule.

20.8 alkoi sorsastus ja meillähän se tietää sitä että koiruuvet pääsee juoksemaan mehtään. 
Topi vaan ottaa ilon irti kun saa kirmailla vapaana.


Tahvolla riittää muuten vaan tutkittavaa ja uuden oppimista.


Vanhus nauttii eläkepäivistä ja nauraa poikien hölmöilyille :)


Lopuksi hajanaisia kukkakuvia kesän ajalta..


Angervot kukkivat hyvin vaikka suurin osa olikin nuoria taimia.

Viime öinen syksyn ensimmäinen pakkas yö vei kyllä aremmat kukat. Mutta näinpähän se vuodenaika vaihtuu..

Puolukan punaista syksyn alkua kaikille :)2 kommenttia:

  1. Ihania kukkia, nuo korkeat liljat - keltainen ja valkoinen - ovat vallan upeita. Perhosia on ollu meilläkin tänä kesänä tosi paljon. Mulla ei onnistu minkään neulominen. Kahdella eri mallilla oon alottanu lapasia ja purkanu alotukset sen seitsemän kertaa. Pistin kerälle äskenkin ja taidan polttaa koko lankavaraston - en tajua mikä nyt niin äärimmäisen paljon tökkii. Tai tajuan - tarviisin semmosta aikaa ettei kukaan pyöris ympärillä ja ois aina jotain kysymässä, en vain osaa keskittyä mihinkään. Ja minä kun kuvittelin aikoinaan, että eläkkeellä ollessa mulla on aikaa vaikka mihin. No, saahan sitä kuvitella....

    VastaaPoista
  2. Elä hyvä immeinen vielä nuotioo tie langoistas. Niillä ei onnistu edes makkaranpaisto. Samaa on meilläkin, sanakii että neulosin, alkaa olla ohjelmaa ettei kerkiä istua.
    Kukat kyllä kukki ihmeen hyvin, niinkin huonolla hoidolla. Jännä tänä syksykesänä että osa kukkii toista kertaa. Ei koko kukka, mutta joku oksa.

    VastaaPoista