keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Tuskailua ja möllötystä

Mitähän keksis? Jotain uutta juttua vois aloittaa näin syksyn koittaessa, mutta mitä??
Neulomiset ovat kyllä kuvioissa mukana, enkä varmaan ilman niitä osais ollakkaa.

Yhdet sukat taas lähempänä joulua..


Lankana nalle, malli on sama jota olen jo käyttänyt monissa aikaisimmissakin. Tähän pariin nyt jääkin kästöiden esittely. Puikoilla on tulossa ( jos nyt valmistuvat) votteboka kirjasta kintaat. Niistä sitten myöhemmin.

Ensimmäinen kunnon pakkanen oli toissa yönä, -2,1 astetta. Sen myötä paleltui aikas monta perennaa. Näistä nappasin kuvan ennen pakkasyötä 


Ihmeen hyvin kestivät kuitenkin sen yön.

Sitäkin ollaan mietitty että mitähän koiruuksien kanssa alkas harrastamaan?


Meidän nurkille on jääny pyörimään nuori pantasusi Mella. Ei oo koirilla mehtään asiaa niin pitkään aikaan kun se täällä majailee. Kuvassa tyylinäyte kuinka kytätään makupalaa.. Siiri ja hänen henkivartijansa.

No tässäpä tärkeimmät, joten ruskan värittämää syksyä kaikille :)

1 kommentti:

  1. Komeesti osaavat turrikat oottaa makupalaa!! Minä oon jo oottamalla oottanu että nuo kukat paleltuis ja pääsis nostamaan juurakot talteen. Ei vaan oo ollu riittävän kovaa pakkasta vielä ja daaliatkin kukkia reuhottavat ihan hyvässä terässään. Pihatyöt kun sais tehtyä niin varmaan osais paremmin keskittyä neulomisiinkin, nyt on semmosta hakuammuntaa. Muutaman sukka- ja lapasparin oon saanu aikaseksi mutta käsiala on aivan toivottoman näköstä.... Poutaisaa viikonloppua siulle!

    VastaaPoista